Vind i Poker.dk – Sådan vinder du i poker – Just another WordPress site

Vindipoker.dk’s Brugervilkår, privatlivs- og cookiepolitik
Sidst opdateret den 22. Febraur 2017

1. Generelt

Når du klikker dig ind på Vindipoker.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Vindipoker.dk forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

2. Cookies

Når du besøger Vindipoker.dk eller en underside til Vindipoker.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du se mere i punkt 2.3 for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2. I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning i punkt 2.3.

2.3. Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Her får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser:

Hvordan kan du slette cookies?

Du kan uden problemer slette alle disse cookies og dermed sikre dig, at vi ikke viser annoncer, der passer til dine præferencer samt at vi ikke logger dig ind automatisk på Vindipoker.dk.

Slet cookies i Microsoft Internet Explorer
1. Vælg “Sikkerhed” oppe i højre hjørne

2. Vælg “Slet browserdata…”

3. Sørg for der er flueben i “Cookies” og tryk “Slet”

Slet cookies i Mozilla Firefox
1. Vælg “Historik” oppe i venstre hjørne

2. Vælg “Ryd nylig historik…”

3. 3. Sørg for der er flueben i “Cookies” og tryk “Ryd nu”

Undgå cookies i fremtiden

I fremtiden kan du undgå cookies ved at fravælge disse i den browser du bruger, eller “surfe anonymt”. Disse funktioner understøtter de fleste browsers og du kan få mere hjælp til dette hos producenten af netop din browser.

Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i herover, så beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil tilføje den her til siden. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

2.4. Hvad bruges cookies til på Vindipoker.dk?

For at fastlægge, hvem der besøger vores websites, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5. Tekniske cookies

På Vindipoker.dk kan du finde forskellige elementer på siderne, som afhænger af cookies for at virke på den måde, som du forventer. For at du kan have et overblik over, hvad der præcis sker, har vi lavet følgende gennemgang:

2.5.1. Personalisering

På flere sider har vi valgt at gøre indholdet mere relevant for dig. For at denne information bliver gemt, så du ikke skal lave ændringerne igen næste gang, du besøger os, sætter vi en cookie. Det eneste denne cookie gør er, at huske dine valg, så du ikke skal bruge tid på at gøre det igen. Det drejer sig om, hvilke type af software, som interesserer dig o.l.

2.5.2. Sikkerhed

Når du skal foretage en betaling via en af de online butikker, som Vindipoker.dk linker til, kan du opleve at de bruger en cookie til at holde styr på, at der ikke går for lang tid fra, at du starter validering eller betalingen til at du gennemføre den. Det er for at undgå, at andre personer får adgang til dit betalingskort, hvis du sidder ved en offentlig computer.

2.5.3. Funktionalitet

Nogen gange er det nødvendigt for os at sætte en cookie for at sikre os, at elementerne på siden virker, som du forventer det.

2.5.4. Tredjeparts cookies

Vindipoker.dk bruger en række 3. parts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser, ved at redigere i dens indstillinger.

Disse cookies bruges, dels af vores reklamesystem til at holde styr på, at du ikke får vist den samme reklame igen og igen, og dels til at forsøge at vise dig reklamer, der har relevans for de sider, du har besøgt.

Derudover bruges 3. parts cookies til at lave statistik på dine besøg på Vindipoker.dk, her bruger vi cookien til at vide, hvilke sider, du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Her bruger vi systemer fra Google Analytics og vores eget statistik system,

Endelig bruger vores integration mod Facebook og YouTube cookies til at holde styr på, hvilken båndbredde du har, og derfor hvor store videofiler, du kan afspille, og til at holde styr på, om du er logget ind på tjenesten.

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig.

2.3.2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at sikre os at du selv tilmelder dig vores services, som nyhedsbrevet.

2.3.3. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Vindipoker.dk, skal du rette henvendelse på via kontaktinformationerne her nederst på siden. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Vindipoker.dk, skal du rette henvendelse på via kontaktinformationerne her nederst på siden. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for “sidst opdateret” øverst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af besked via vores nyhedsbrev og Facebook gruppe.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Udformet af Vindipoker.dk.

Ejer: Vindipoker.dk

Kontakt: kontakt@vindipoker.dk